• Noaptea Albă a Galeriilor vă așteaptă pe 6 octombrie la evenimente de artă contemporană în peste 152 de spații din 12 orașe

  Vineri, 6 octombrie 2017, Noaptea Albă a Galeriilor invită publicul la cele mai noi evenimente de artă contemporană românească și internațională la București, căruia i se alătură alte unsprezece orașe - Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și, nu în ultimul rând, Petrila. Peste 150 de galerii, spații alternative, huburi creative și ateliere de artiști se deschid și creează un traseu nocturn pentru a oferi publicului un program variat și dinamic.

 • UN PROIECT URBAN INEDIT: „CREATIV PARK”

  Aflat in inima Capitalei (in zona Unirii), parcul Tribunalului este, paradoxal, un loc foarte putin cunoscut de bucuresteni, asta si din cauza plasarii lui ascunse in spatele vechiului Palat de Justitie de pe malul Dambovitei. E un parculet discret,cu aer patriarhal, care ar putea deveni, periodic, un spatiu de organizari evenimente. pentru locuitorii din zona si nu numai. In acest sens Asociatia de tineret Connections din sectorul 4, demareaza sambata 23 septembrie un proiect comunitar inedit care va anima acest perimetru ascuns al orasului.

 • Lansare oficiala FF Theatre & Academy

  FF Theatre și FF Academy ies in lume! Înperioada 4-10 septembrie 2017 vă invităm sa vedeți ce profesori minunati suntem și cum le-am schimbat viața cursanților noștri, să asistați la workshopuri gratuite de actorie și improvizație și să vă bucurați alături de noi la spectacolele cu intrare liberă produse de FF Theatre.

  Programul lansării este următorul:

  Luni, 4 septembrie - Lansare FF Theatre Academy
  18:00 - Workshop Actorie susținut de Alex Vladși Florin Frățilă 
  20:30 - „Audiția” - spectacol susținut de cursanții FF Theatre Academy

  Pagini

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.