• Cabaretul Cuvintelor

  Ce ar fi cuvintele dacă nu ar exprima ceea ce simțim? Ce ar mai însemna simțirile dacă ele nu ar fi validate de limbajul scris sau vorbit? Ce ar fi limbajul dacă el nu ar reprezenta comunicarea celor mai diferite esențe umane și uniunea chiar și pentru o clipă a firilor contrastante?

  Sunt câteva întrebări care își pot găsi răspunsul prin vizionarea spectacolului de teatru Cabaretul cuvintelor de Materi Vișniec, ce va avea loc miercuri, ora 21:15 la Teatrul Mignon, Bd. Hristo Botev nr 1. 

  Inițiatorul acestui proiect teatral este Alexandru Nagy, masterand în regia la Univerisitatea East 17 din Londra, fondator al Teatrului Independenților Profesioniști, regizor-colaborator al Operei din Brașov și al Teatrului Odeon București, iar în prezent este asistentul lui Mick Davis la Teatrul Metropolis din București. 

  Detalii eveniment: http://www.pelipscani.ro/evenimente/cabaretul-cuvintelor

  Distribuie

  PeLipscani.RO

  PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.