Tunes, karaoke club, împlinește 1 an

Tunes, bine-cunoscutul karaoke club din Centrul București-ului, împlinește un an de la deschidere, iar asta înseamnă un weekend plin de surprize. De Joi pana Duminica, clubul își așteaptă clienții cu oferte speciale și promisiunea unor seri de neuitat.

In ultimul an Tunes a devenit singurul club din București exclusiv dedicat „vocilor”. La Tunes se cântă, la Tunes se celebrează vocile și talentul, iar asta se vede în fiecare seara atunci când îți dai seama că printre clienții fideli sunt finaliști de la marile show-uri de profil, voci celebre sau soliști vocali ai unor trupe cunoscute. Pur si simplu Tunes este un “Voice bar”. Scena este pusă la dispoziție pentru oricine își dorește un loc pe ea, unii dintre concurenții actuali de la X Factor sau Vocea României, se antrenează aici atunci când timpul le permite.

„Ne bucuram să avem o atmosferă atât de creativă, plină de oameni sensibili dar și extrem de talentați. In unele seri pur și simplu crezi ca ai ajuns la un concert cu zeci de artiști, este o atmosferă incredibilă” - declară Marius Revent, unul dintre proprietarii clubului.

„Daca muzica și cântatul sunt importante pentru cineva, atunci cel mai probabil îl găsești la noi” – ne povestea Ștefania Voicu, manager-ul clubului.

Clubul este situat pe strada Gabroveni 16, in centrul vechi al capitalei si se împarte pe 2 niveluri, ambele fiind echipate pentru karaoke, făcând din Tunes locul ideal pentru orice team building, sau private event ce implică karaoke. Scene separate cu sistem de sunet profesional QSC – unul dintre cele mai apreciați producători de sistem audio, microfoane Shure și sisteme de lumini. Ambele nivele au propriul bar, făcând astfel service-ul extrem de ușor.

Lansat in 2014 ca și inițiativă a unor oameni ce își doreau un loc dedicat muzicii, cu peste 200 de locuri disponibile, împărțite intre cele 2 niveluri, Tunes este barul de karaoke numărul  1 în București. Barul este deschis de Luni pana Duminică, de la ora 18 până la ultimul client. Pentru detalii și rezervări puteți oricând accesa site-ul www.tunes.ro sau pagina de facebook: TunesBucuresti.

Distribuie

PeLipscani.RO

PeLipscani.RO este singurul site ce iti ofera informatii detaliate despre toate locatiile din Centrul Vechi si evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi. Lansat in 2011, site-ul si-a propus inca de la inceput sa trateze obiectiv tot ceea ce inseamna viata de noapte din punctul 0 al distractiei bucurestene, dar si sa incurajeze evenimentele social-culturale din zona Lipscani si nu numai.