Untitled Document
Program: 
L-D: 18-06
Contact/Rezervari: 
0740 883 252
Email: 
info@tunes.ro
Website: 

Karaoke, Rock Star Night

Plata cu Card (Visa, Mastercard), Potrivit pentru grupuri, Rezervari in avans
200 pe scaune, 300 in picioare (120 parter, 100 demisol)

Tunes este un loc pentru muzica, o celebrare a acesteia in forme deja cunoscute si apreciate: karaoke, voce si multe zambete. Este primul bar din Bucuresti care isi propune sa ofere pasionatilor de voce un loc in care sa se poata desfasura atat cat isi doresc, atunci cand isi doresc, in conditii optime.

La Tunes se canta si se canta mult, e acel loc in care atunci cand ajungi, si daca iti place sa canti, te indragostesti imediat. Fiecare seara are program de karaoke dupa ora 22:00 astfel ca pasionatii genului isi pot satisface pofta in orice seara a saptamanii.

Vineri si sambata, in serile de weekend dupa ora 22, gasim Late Night Voices, petreceri dedicate lor, celor ce adora muzica. Celor ce adora nu doar sa o asculte ci sa o si cante, alaturi de prieteni si de cei ce impartasesc aceiasi pasiune. 

Partea cea mai interesanta vine atunci cand descoperi ca sunt de fapt 2 niveluri, fiecare cu propria scena si sistem de sunet, iar asta inseamna SI MAI MULTE sanse sa poti canta cate piese doresti. Sunetul este impecabil si oamenii foarte prietenosi. Tot ce trebuie sa faci e sa indrazesti, restul vine din… voce.

Pentru mai multe detalii si informatii puteti intra pe pagina de web a clubului sau pe facebook. Keep rockin the mic!

Distribuie