Untitled Document
9 - 11
Program: 
Non-Stop
Contact/Rezervari: 
0724.333.233
Email: 
office@oktoberfest-pub.ro

Bar, pub, terasa, cu atmosfera de Vama, preturi mici, bere multa.

Ambientu oldies, irish & german drinking songs, muzica romaneasca veche, rock alternativ, reggae, balade este alimentat din plin cu bere la galeata, litru, metru, sticla si butoi. 

Spiritul  Woodstock si Vama Veche este transpus aici …dar fara piste de bicilisti.

Oktoberfest Pub va pune la dispozitie 2 niveluri, 2 terase.

Terasa de la parter este chiar la intrare, acolo unde poti vedea toata forfota Centrului Istoric dar totodata sa stai ferit de aglomeratie si de soarele arzator al verii. Atmosfera este creeata de umbrelele generoase, stropitorile cu aburi reci si gardul verde. Daca insa doresti sa stai undeva retras, departe de agitatia cotidiana si de privirile tracatorilor iti punem la dispozitie terasa de la etaj. O oaza de verdeata si aer curat in mijlocul Centrului Istoric.

Pentru impatimitii sporturilor avem peste 10 m de plasme unde se pot urmari meciuri din toate campionatele importante plus al Romanie dar si orice eveniment sportiv ce este transmis prin canalele nostre de distributie TV.

Ca sa fie timp pentru toate…avem DESCHIS NON STOP!

In completare vine si “Junkyard”…beraria din spate, deschisa de la ora 16.00 pana la 06.00 si care va ofera un ambient racoros, departe de arsita verii, iar in weekend, pentru ca petrecerea sa fie completa vine si un DJ cu cele mai bune muzici.

Distribuie