Untitled Document
Program: 
D-J: 12 – 00 | V-S: 12 – 02
Contact/Rezervari: 
0756.014.041
Email: 
rezervaricentrulvechi@berariasiegfried.ro
Website: 
www.berariasiegfried.ro

Fabricarea unei beri de calitate presupune multe etape. În primul rând, trebuie să-ți placă atât de mult berea, încât să-ți dorești să te apuci de afacerea asta. Noi, cei de la Siegfried Privatbrauerei, suntem îndrăgostiți de bere! Apoi, trebuie să cauți neamțul care să te ajute. E limpede că o bere bună trebuie neapărat făcută în Germania, țara celor mai gustoase beri. Așa l-am găsit pe Siegfried, meșterul berar care pe lângă faptul că ne-a învățat meșteșugul berii, a și pus umărul la fabricarea uneia care să respecte tradiția germană.
În amintirea sa, noi am hotărât să punem numele berăriilor noastre Siegfried, să-i facem cinste cu fiecare halbă ciocnită!

Diferența între o bere „comercială” făcută în România și o bere tradițională făcută în Germania este azi ca diferența între sifon și apă minerală. Ce le face atât de diferite? Păi e simplu:

Berea germană respectă legea purității berii care definește clar calitatea ingredientelor – una e să pui malț de orz și alta e să folosești porumb.

Metoda de fabricație – berea fabricată în 5-6 zile cu metode eficiente de fermentație nu va avea gustul atât de plin ca o bere fermentată tradițional timp de 21 de zile.

Berea făcută pentru mase trebuie să fie pe placul cât mai multora, așa că aromele îndrăznețe sunt îndepărtate pentru a obține o bere cât mai neutră, pe când o bere tradițională se mândrește cu o aromă diferită de a celorlate din piață, chiar dacă ea nu va plăcea tuturor.

Distribuie